online kaszinó header

Betsoft szoftvergyártó

betsoft logo


Betsoft játékok


betsoft nyerőgépek


Betsoft nyerőgépek

betsoft játékgép

A Betsoft története a kezdetektől

A Betsoft játékait mindenki ismeri, aki már valaha is megfordult online kaszinóban. A csodálatos grafika, a nyerőgépek kidolgozottsága vonzza a tekintetet és játékra ösztönöz. Ezek alól számunkra egy kivétel azért akad, mégpedig a Fruit Zen. A közismertséget növeli, hogy "amerikai" kaszinók kínálatában is megtalálhatóak a cég termékei. Néha persze nagyon lehet utálni is a játékokat, mert megesik, hogy egy alacsony volatilitással rendelkezőn sem jön össze semmi.

A szoftvergyártó 2006 -ban lépett be az iGaming piacra, azóta számos díjat és elismerést tudhat magáénak. Elég csak a legutóbbiakat említenünk, és máris nyilvánvalóvá válik, hogy hová helyezzük a gyártót a szakmában. Számos 5Star elismerés, G2E-Asia Awards, Migea Malta iGaming Excellence Awards. A kiváló minőséget garantálja, hogy számos mérnököt, fiókkezelőt, szoftverfejlesztőt, játéktervezőt, grafikust, 3D animátort és marketing szakembert foglalkoztat a cég. A nagyszerű 3D -s játékok mellett kínálnak egy teljes funkcionalitással rendelkező kaszinó-kezelő platformot is. A Betsoft számtalan engedélyeztetési és tanúsítási procedúrán esett át, de nem volt hiábavaló, mert stabil online kaszinó ügyfélkört tudhat magáénak mind Európában, mind Amerikában.

A végső cél. Ez egy átmeneti fogalom szokott lenni, mert a technológia fejlődésével párhuzamosan mindig új végső célok jelennek meg. A Betsoft jelenlegi célja az ügyfelek jövedelmezőségének növelése a termékek és szolgáltatások fejlesztésével.

Kik állnak a Betsoft mögött valójában, és milyen szolgáltatást kínálnak? A Betsoft úgy épül fel, hogy páratlan élményt nyújtson az online kaszinók játékosainak, és zökkenőmentes a működés a kaszinó üzemeltetők számára. A világ minden táján számos játékkészítő dolgozik a legjobb játékok elkészítésén, és ezt a tapasztalatok alapján rendkívül sikeresen végzik. Emellett a fejlesztési csapat minden részlege, -beleértve a minőségbiztosításon dolgozó, a menedzsermarketinges és az ügyfélszolgálati munkatársakat- a kiválóságra törekszik. A vevőszolgálat a nap 24 órájában elérhető a hét minden napján. Az itt dolgozó munkatársak speciálisan képzett szakemberek, akik a szokásos, és a felmerülő összetettebb kérdések megválaszolását végzik. Ilyenek például a gyors hibaelhárítás és a pénztárca tranzakciók törlése, ha szükséges. Vagy említhetnénk a győzelmek megerősítését, az adattörténet összeállítását, ill. az adatnaplók vizsgálatát is. Piaci szolgáltatások: Marketinges szakember csapat mindig rendelkezésre áll, hogy előmozdítsa az üzemeltetőket vállalkozásuk növelésében és az ügyfelek elkötelezettségében. Az összes iparágvezető játékot teljes grafikai eszközkészlet támogatja, amelyek segítségével hirdetési kampányokat lehet létrehozni különböző médiumokban, beleértve a közösségi médiát, az e-mail kampányokat és a webhelyeket. Az egyes művészeti csomagok mellett egyedi kampányok létrehozása is lehetséges speciális eszközökkel. Egy rendkívül fontos csoport a technikai támogatást végző részleg, melynek feladatkörét mi magunk is el tudjuk képzelni.

Népszerű video nyerőgépek online kaszinókban a Betsofttól.

Treasure Room
A Sportingbet magyarok,- és még néhány nemzet lakói -számára létrehozott oldalán a Sportingbullon korábban voltak ingyenes pörgetés promóciók, melyek erre a játékra vonatkoztak. Mi magunk is nagyon kedveltük ezt a promóciót, mert általában több ezer forintos nyereménnyel távoztunk a játékból, ami valljuk be őszintén ingyenes pörgetéses akcióknál nem túl gyakori eset. Amikor láttuk, hogy ilyen akció van, már előre örültünk, hogy nyeremény lesz. Ehhez nagy mértékben hozzájárult az is, hogy a Treasure Room pörgetései nagy értékűek. A Sportingbull egy érdekes fogadóiroda, amely nem épp a magas oddsairól híres. Viszont promóciós téren majdhogynem verhetetlen az állandó jobbnál jobb ajánlatok, versenyek miatt, így akik ezeket kedvelik érdemes kipróbálniuk. Gyakran nyerünk például ingyenes fogadást a totón, amelynek egyetlen hátránya az, hogy egy minimum 1500 Ft.-os fogadást kell kötni egy-egy szelvény leadásához. Ezt az elvárást nem nehéz áthidalni, mi úgy oldjuk meg, hogy mivel az élő fogadások is számítanak kiválasztunk egy néhány másodperc múlva véget érő eseményt, és fogadunk az esélyesre. Ezek általában teniszmérkőzések szoktak lenni 1.1 -es szorzóval. Az ilyen alacsony oddsok esetében ugyan ritkán, de előfordulhat veszítés is sajnos, ami nagyon fájó tud lenni, de az élő fogadásoknál jól ki szoktunk jönni a helyzetből. Ha meg egyébként is játszunk az irodában, még az 1500 Ft.-os fogadással sem kell külön bajlódnunk. Kedvenc akcióink mindig a kihívások voltak, mind a kaszinó, mind pedig a sport terén. Ezek végső nyereményeiből is összejött általában 8000 Ft. biztos pénz. Mivel nem folyamatosan játszottunk az irodában volt olyan eset, amikor sajnos már 3 napja "folyt a verseny", és csak ekkor szereztünk róla tudomást. Ez még nem volt áthidalhatatlan hiba, mert annyi kedvezményt mindenki kapott, hogy ha 5 napot kihagyott még nem zárták ki a versenyből (ezek a napok voltak az úgynevezett jokerek). Azon viszont eléggé csodálkoztunk az első kitartás során, hogy milyen kevesen kezdenek neki, ill. fejezik be a játékot. Több ezres tömeget vártunk, erre csak néhány száz résztvevő volt, annak ellenére, hogy az Expekt és a Sportingbet játékosai is beleszámítottak a résztvevőkbe. A második kitartás során persze már nem csodálkoztunk, és mivel fix nyereményalapot, vagy ingyenes pörgetést osztottak szét nagyon nem sajnálkoztunk a kevés résztvevő tekintetében. A Sportingbull fogadóiroda harmadik sportfogadási bónusza az ingyen fogadás minden nap, akár 6000 Ft. értékben. Ennek megszerzéséért gyűjtőfogadásokat kell tennünk tippenként legalább legalább 1.5 -es szorzóval. Ahhoz, hogy a legmagasabb értékű ingyenes fogadást megnyerjük legalább 60.000 Ft. értékben kell fogadnunk.
Kaszinó promóció a Sportingbullban pillanatnyilag az "akár 100 ingyenes pörgetés naponta" elérhető. Az ingyenes pörgetéseket Betsoft nyerőgépeken használhatjuk fel, leggyakrabban a Treasure Roomon. A pörgetések száma az előző nap bármely nyerőgépen megtett tétek összegéből adódik. A pontok kiszámítása: 3000 Ft. megtett összeg = 1 pont. A Treasure Room játék grafika szempontjából nem a világ legszebb nyerőgépe, viszont egyszerűsége és átláthatósága miatt népszerű az online kaszinókban.

Safari Sam 2
2021 áprilisában megérkezett a Safari Sam 2 az online kaszinókba. Ez egy 5 tárcsával és 50 nyerővonallal rendelkező játék 96.3 % - os RTP-vel. Eljött az ideje bepakolni a táskába és expedícióra indulni Sammel és Pammel a szavanna vad vidékeire, -mondja a Betsoft a játékról. És ez valóban így van, mert számos módon érhetünk el nyereményt ezen a szépen megtervezett játékon.
  • Nyeremény jár azért, ha 3 azonos szimbólum jön ki egy tárcsán. Ezek összeomlanak, újak jönnek helyettük, melyekkel további nyereményt érhetünk el. A szimbólumhalmok addig ismétlődnek, míg új szimbólumhalom ki nem alakul.
  • Iránytűs Wildek. A játékban az iránytű szimbólum a Wild, és az akácfa szimbólumon kívül bármit helyettesíthet.
  • A vadon szava. Ez azt jelenti, hogy akár négy tárcsát is megtölthetünk iránytűkkel.
  • Ingyen játékot az eredményezhet, ha legalább 3 akácfa összejön. 3 akácfa 7 ingyenjátékot indít el, 4 akácfa 12-őt, 5 pedig 20 -at. Az ingyenjátékok során mindig megszólal a vadon szava, így töltődhetnek a tárcsák iránytűkkel, akár 4 is. ingyenjátékokban a szafaris szimbólumhalmok helyett mindig wildek jönnek.
Támogatott platformok: asztali gépek, android, iOS
Maximális expozíció (nyeremény): 50500 € (505 x Maximális tét)

Take Olympus
A görög istenek mondakörébe kalauzol bennünket e gyors folyású 5 tárcsás, 50 nyerővonallal rendelkező játék. 4 istennel is találkozhatunk, mégpedig Apollónnal, Poszeidonnal, Hádésszal és Afroditéval. Természetesen Zeuszt sem kell majd hiányolnunk, de ez szinte magától értetődő. A játék menete egyedi, mert a pörgetések 10 -es ciklusokra oszlanak, és a tizedik pörgetések után egy új isten ereje érvényesül.
Ezek a következőek:
  • Apollón az íjászat, a zene, a költészet, a jóslás, a tánc, a művészetek, a gyarmatosítás és még egyebek istene. Nyilai Wild szimbólumok.
  • Poszeidón és szigonya ingyen pörgetéseket adnak.
  • Hádész az alvilág istene, a holtak ura. Ő és vadállata szorzókat adnak.
  • Afrodité és levelei titokzatos szimbólumokat fednek fel.
  • Zeusz Wild és az ingyenes pörgetések istene, ahogy a Betsoft emlegeti.
Főbb tulajdonságok:
A játék RTP indexe: 95,49%
Maximális expozíció (Maximális nyeremény) 93120 € (2328 x maximális tét)
Támogatott platformok: Asztal (HTML5), Mobil (iOS, Android)

Mint látható, minden van a játékban, wildek, szorzók, és egyebek. Irány az Olympus!