online kaszinó header

Booming szoftvergyártó

booming logo


Gladiator Arena


Booming nyerőgép


Booming Gunspinner

Gunspinner játékgép


Danger Zone nyerőgép

Danger Zone játék

A Booming története

Erről a gyártóról nem sokat lehet tudni, nem közöl magáról sok információt még a hivatalos oldalán sem. Azt viszont elmondhatjuk, hogy egy 2014 -ben alapított fiatal "csapatról" van szó, amely méretében is jóval elmarad például a Netenttől, de a játékok minőségében vetekszik nagyobb és nevesebb társaival. Több mint 170 játékkal rendelkeznek, melyek között az egyszerű grafikai megoldásokkal rendelkező Big Apple Wins és a látványosságokban gazdag Gunspinner egyaránt megtalálható. Személyes tapasztalatként elmondhatjuk, hogy kedveljük a játékaikat átláthatóságuk, egyszerűségük, és remekül eltalált sebességük miatt. A zenei aláfestések szintén találóak, de azokat egy idő után a legtöbb játékos kikapcsolja, de ez nem csak a booming gépeire vonatkozó megállapítás. A kaszinó játékok teljes egészében "házon belül tervezettek" HTML5 -ben készültek, így asztali gépeken és mobil eszközökön egyaránt futtathatóak. Az online kaszinókban játszva, vagy ha előtte "próbálni" szeretnénk, a Booming hivatalos oldalán hamar rájövünk, hogy a játékok számos innovatív funkciót rejtenek magukban. Úgymint az interaktív szimbólumok, vagy a többirányú nyerővonalak, hogy csak egy-két ismertebbet említsünk.

Mit nyújt a Booming az üzemeltetőknek? Teljes körű Back Office szolgáltatást. Ez a háttériroda átlátható áttekintést nyújt az üzemeltetők számára a Booming Games aktív játékosok tevékenységéről. Gyakran találkozhatunk bónusz pörgetési kampányokkal a kaszinókban, melyek a cég termékein játszhatóak.

Ami nagyon tetszik a cég hivatalos weboldalán: Volatilitással, RTP -vel kapcsolatos információkat ugyan a Booming gépeiről nem feltétlen kaphatunk, mint pl. a YggDrasil oldalán, viszont a játékok információkat jelző ikonjára "I" kattintva előhívható a használati útmutató. Ez minden esetben áttekinthetően, a legapróbb részletekre is kitérve ismerteti az összes funkciót, szimbólumot, nyerési lehetőséget, vagy éppen az automata pörgetések beállítási lehetőségeit. Az összes játék kipróbálható a cég hivatalos weboldalán. A jobb felső sarokban található "Our Games" menüpontra kattintva betöltődnek a játékok, valamint felugrik egy popup, amelyen meg kell erősítenünk, hogy elmúltunk 18 évesek. Természetesen ha nem töltöttük be a 18. életévünket a "No, i am under 18" -ra kell kattintanunk! Ezután kezdhetjük a próbajátékot. Ennek során általában 10000 virtuális pénzzel kezdhetjük a játékot, és beállíthatjuk a tétet is az általunk majd a valós pénzben alkalmazott tétre. Ezután többször végezhetünk próbát, hogy például 1000 pörgetés mit eredményez, de ezt mindenki a saját játékstílusához igazíthatja. Egyébiránt a játékok demo üzemmódban történő kipróbálására a legtöbb online kaszinóban is van lehetőségünk.

Népszerű játákok online kaszinókban a Booming palettájáról

Sugar Skulls
Ez egy 95.93 -as RTP -vel rendelkező video slot, melyen tétünk 0.2 EUR -tól egészen 400 EUR -ig terjedhet, és a maximális nyeremény 160.000 EUR. A Betclic fogadóirodában, pontosabban annak kaszinó részlegében például már 4 Ft. téttel is játszhatunk ezen a játékon, ami azok számára szórakoztató igazán, akik valóban csak a játékélményért pörgetnek a gépeken. Mint a nevéből sejteni lehet, ez egy koponyákkal kapcsolatos téma köré épülő játék 5 tárcsával, 3 sorral, és 20 nyerővonallal. Sok más játékkal ellentétben itt a nyerővonalak száma minden esetben 20, azt változtatni nem lehet. A tét összegét módosíthatjuk, ilyenkor a nyerőtáblán szereplő nyereményösszegek is módosulnak. Szimbólumok tekintetében a Wild a legértékesebb, ezt követi a lila, a piros, a kék és a zöld koponya. Ebben a játékban is jelen vannak a nagy nyereménnyel nem kecsegtető kártya szimbólumok. Csak balról jobbra számítanak a nyerővonalakon megjelenő szimbólumok, melyekből legalább három azonosnak kell lennie, vagy a wildek helyettesíthetik a szimbólumokat.
Nagy nyereményre kétféleképpen számíthatunk:
-Scatter: három kell belőle, hogy 10 ingyenes pörgetéshez jussunk. Ezek csak az első, harmadik és ötödik tárcsán jelenhetnek meg. Azt megfigyeltük hogy, ha az elsőn és a harmadikon már bejött, a negyedik tárcsa pörgetése is úgy történik, mintha oda is várható lenne scatter szimbólum, de ez biztosan csak az izgalmak fokozását szolgálja. Az ingyenes pörgetések során csak koponyák és wild jönnek, kártyaszimbólumok nem rontják nyerési esélyeinket. Ennek ellenére előfordulhat, hogy nem magas összeget sikerül gyűjtenünk. A nyerő szimbólumok kettes, vagy hármas egységenként érkeznek, ez javítja nyerési esélyünket. Az ingyenes pörgetések során további freespinek nem nyerhetőek.
-Random Fiesta Award: Ez bármikor megjelenhet, és 10x, 25x, vagy 100x -os szorzóval felszorozza a tétünket nyertes pörgetés esetén. Ilyen csak alapjáték során aktivizálódhat.

Gunspinner
Egy megjelenésében egyedülálló játék a Gunspinner az online kaszinókban. Vadnyugati témájú játékkal persze találkozhatunk szépszámmal kisebb és nagyobb providerektől egyaránt, viszont az egyedi ötletek kiemelik a Gunspinnert a többi közül. Szimbólumok tekintetében különlegességeket nem találunk, a szokásos kártyaszimbólumok, pisztoly, csillag, whisky, pénzeszsák, aranyrúd... Van lövöldözés, késdobálás, ami szintén nem nagy újdonság. Viszont amikor elkezdünk játszani, és először gyújtja meg a bal oldalon várakozó cowboy a kezében tartott dinamitrudak zsinórját az egy ötletes megoldás. Arról már ne is beszéljünk, amikor ezeket bedobja a középső tárcsára, és a robbanás wild szimbólumokat eredményez. A háttér egy vadnyugati város utcája szépen kidolgozva, a zenei aláfestés pedig a westernfilmekből ismert zenei stílusű. A nyerőgép 5 tárcsás és 3 soros egyszerű felépítésű, amely 20 nyerővonalat rejt magában. Több Booming Games (a fentebb említett Sugar Skullst is beleértve) géphez hasonlóan nem módosítható nyerővonalszámmal rendelkezik a Gunspinner is, így mindenképp 20 nyerővonalon kell játszanunk az általunk óhajtott téttel.
Milyen funkciók segítik elő a nagy nyereményt?
-3 scatter (csillag) 10 ingyenes pörgetést eredményez
-wild, wildx2

A Betclic online kaszinóban a Sugar Skulls -hoz hasonlóan ezen a játékgépen is megindíthatjuk pörgetéseinket, így garantáltan jól fogunk szórakozni.

Colossal Fruit Smash
A szép grafikája miatt nagyon kedveljük ezt a játékot. Valamelyik online kaszinóban épp ezt futtattuk, és közben azon gondolkodtunk, hogy el kellene menni a boltba valamilyen gyümölcsért. Bámulatosak a szimbólumok, ahogy az üde gyümölcsökkel vonzzák a játékosokat. Egy másik ok, amiért kedveljük a Colossal Fruit Smashot, hogy egyszer sikerült bankot robbantanunk az arany szamóca segítségével. Sajnos a legalacsonyabb téttel játszottunk, így nem sikerült milliókat szereznünk. Az előző kettőhöz hasonlóan ez is egy 5x3 -as felépítésű játék fix 20 nyerővonallal. Nyeremény akkor érhető el, ha egy vonalon legalább 3 megegyező szimbólumot sikerül kifognunk. Wildekkel itt is találkozhatunk, és egy mulatságos jelenség az arany szamóca szétfröccsenése. Ha a 3. tárcsán Colossal Fruit Smash szimbólumot sikerül kipörgetnünk újrapörgetéshez jutunk, amit egy Re-Spin kiáltással tudomásunkra is juttatnak. Re-Spint eredményező Colossal Fruit Smash szimbólumot sajnos csak a középső tárcsán foghatunk ki. Az újrapörgetéskor a középső tárcsák egyesülnek és nagy gyümölcsökkel találkozunk, ami növeli nyerési esélyeinket. Olykor egy dobozból felugró jokert is kifoghatunk a bal, vagy a jobb oldalon, ez minden szimbólumot helyettesít.

Aki üde gyümölcsökre vágyik, de épp nincsenek a hűtőben, azoknak érdemes valamelyik online kaszinóban kipróbálniuk a Colossal Fruit Smashot -persze csak ha betöltötték 18. életévüket.

Nagy népszerűségnek örvendenek a gyártó Különböző Wunderfest és Octoberfest játékai mindenféle változatokban, mi is többször kipróbáltuk őket bónuszforgatások során, de arra a szerepre nem váltak be számunkra.