Simplex Responsive Template

Campobet Fogadóiroda

Librabet fogadóiroda


Librabet kaszinó tenisz freebet


Librabet sportfogadás


Librabet élő kaszinó

librabet élő kaszinó

Labdarúgás fogadás

A  "plusszos" ázsiai hendikep lehetőségeket, és azok várható nyereményeit már a "kifizetések" menüpontban kitárgyaltuk, de mi a helyzet a mínuszosokkal?

Ázsiai hendikep lehetőségek:
AH -0.0 Ez a fogadástípus a +0.0 fogadáshoz hasonlóan egy "nincs fogadás döntetlenre", vagy angol nyelvhasználatban Draw no Bet  fogadásnak felel meg. Ha döntetlennel végződik a mérkőzés visszakapjuk a tétünket.
AH -0.25 Ha a csapatunk nyer mi is nyerünk, döntetlen esetén fogadásunk fele veszít, a másik felének tétjét visszakapjuk. Ha csapatunk veszít, akkor mi is veszítünk (ez egy -0.0 és egy -0.5 fogadás)
AH -0.5 Ha csapatunk nyer, akkor mi is nyerünk, ha döntetlen az eredmény, vagy a csapatunk veszít, akkor mi is elveszítjük a teljes tétet.
AH -0.75 Teljes egészében akkor nyerünk, ha a csapatunk legalább két góllal nyer. Ha csak egy góllal nyer a tét fele nyertes, a másik felét visszakapjuk. Egyéb esetben veszítünk.
AH -1.0 Akkor nyerünk, ha a csapatunk megnyeri a mérkőzéstlegalább 2 góllal. Egy gólos győzelem esetén visszakapjuk a tétet, egyéb esetekben veszítünk.
AH -1.25 Akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a csapatunk 2 góllal nyer, egy gólos győzelem esetén a tét felét visszakapjuk, a másik felét sajnos elveszítjük. Ez azért történik, mert ez egy -1 és egy -1.5 fogadásnak a kombinációja.
AH -1.50 Akkor nyerünk, ha a csapatunk 2 góllal nyer legalább. Más esetben elveszítjük a tétet.
AH -1.75 Akkor nyerünk, ha a csapatunk 3 góllal nyer nyer, ha 2 góllal nyer a tét fele nyertes (ez a -1.5 része a fogadásnak) a tét másik felét visszakapjuk (ez a -2 része a fogadásnak).
AH -2.0 Akkor nyerünk, ha a csapatunk megnyeri a mérkőzést legalább 3 góllal. 2 gólos győzelem esetén a tétet visszakapjuk, egy gólos győzelem, vagy rosszabb eredmény esetén mindent elveszítünk.
AH -2.25 Akkor nyerünk teljes egészében, ha a csapatunk legalább 3 góllal nyer. 2 gólos győzelem esetén a tét megoszlik, és egyik felét visszakapjuk (ez a -2 része a fogadásnak), a másik felét pedig elveszítjük (a tét -2.5 része miatt)
AH -2.50 Akkor nyerünk, ha a csapatunk legalább 3 gólos győzelmet ér el. Minden más ennél rosszabb eredmény esetén mi is veszítünk.

A gólok számára vonatkozó ázsiai hendikep
Ez egy nagyon érdekes fogadástípus, amelyet a régivágású gólszámra fogadók nem mindig értenek. Mi köze a 2.25 gólnak egy labdarúgó mérkőzéshez, amikor vagy két, vagy három gól lehet egy meccsen. Természetesen egyéb gólszámok is lehetnek, de a példánkban ezt vezetjük le.

Ha gólok száma kevesebb -re fogadunk:

Gólok száma kevesebb, mint 2.0  Ha valóban kevesebb mint két gól lesz a mérkőzésen nyertünk, ha pontosan két gól a tétünket visszakapjuk. Három, vagy annál magasabb gólszám esetén elveszítjük a tétünket. Mint láthatjuk, a gólok számára vonatkozó hendikep, és a sima győzelmi különbözetre vonatkozó hendikep között annyi hasonlóság van, hogy egész szám esetén nem feltétlenül veszítjük el a tétünket.
Gólok száma kevesebb, mint 2.25  Itt arra fogadunk, hogy a gólok száma kevesebb mint 2.5, és kevesebb mint 2.0 lesz. Ha 3, vagy több gól lesz a mérkőzésen veszítünk, ha 2 gól lesz, a tétünk fele nyertes lesz, másik felét pedig visszakapjuk.
Gólok száma kevesebb mint 2.5  Ezt a fogadástípust minden sportfogadó ismeri, még az is, aki soha életében nem hallott az ázsiai hendikep létezéséről, így ezt nem  részletezzük.
Gólok száma kevesebb, mint 2.75  Ez már szintén egy bonyolultabb fogadás, ami tulajdonképp két részből van összeállítva. Az egyik rész egy gólok száma kevesebbmint 2,5 a másik rész pedig egy kevesebb mint 3 gól -os fogadás. Ha 0, 1, vagy 2 gól születik a mérkőzésen a fogadásunk nyertes, mert ezek a 2.5 -nek és a 3 -nak is alatta vannak. Ha 3 gól születik a fogadásunk fele vesztes a kevesebb mint 2.5 -es rész miatt, a másik felének a tétjét pedig visszakapjuk, mert a 3 gól nem kevesebb a 3 -nál, hanem azzal megegyezik.
Gólok száma kevesebb, mint 3.0  Itt be is zárul a kör, mert a 0, 1, és 2 gól kevesebb a háromnál, így ezekben az esetekben nyerünk, a 3 gól egyenlő  hárommal, így "sztornó" a 4, 5, 6 stb. gól pedig több , így sajnos ezekban az esetekben elveszítjük a tétünket.

Ha a gólok száma több -re fogadunk:

Gólok száma több, mint 2.0  Ha valóban több gól születik a mérkőzésen nyerünk, ha kevesebb mint kettő értelemszerűen veszítünk, ha pont két gól lesz pedig sztornó.
Gólok száma több, mint 2.25  Ez egy gólok száma több mint kettő, és gólok száma több mint 2.5 fogadás egybeolvasztva. Ha 0, vagy 1 gól lesz a mérkőzésen veszítünk, ha két gól lesz a fogadás első része miatt a tét felét visszakapjuk, a másik fele miatt viszont a tét másik felét elveszítjük.
Gólok száma több, mint 2.5  Ez egyértelmű, nincs mit magyarázni rajta
Gólok száma több, mint 2.75  Ebben az esetben ha 0, 1, vagy 2 gól születik veszítünk, 3 gól esetén pedig egy félig nyertes fogadásunk lesz. Ez azt jelenti, hogy a fogadás több mint 2.5 részét megnyerjük, a több mint 3 részének tétjét visszakapjuk. Ha 4, 5, stb. gól születik nyerünk.
Gólok száma több, mint 3.0  Itt 0, 1, vagy 2 gól esetén veszítünk, 3 gól esetén sztornó, mert ugye a három az se nem több, se nem kevesebb, mint három. Ennél magasabb gólszám esetén nyerünk.

Amikor valaki egy "sima" több/kevesebb mint 2.5 gól fogadást ad le, -az tulajdonképp akár a tudta nélkül is, - egy ázsiai hendikep fogadást készít. Azonban ilyen esetekben érdemes felkeresni az ázsiai hendikep fogadások részt, mert annak ellenére, hogy egy ugyanolyan fogadásról van szó, ott valamivel magasabb szorzót kaphatunk. Ezek az eltérések csak minimálisak, de maximalistáknak mindenképp ajánlottak.