Simplex Responsive Template

Microgaming szoftvergyártó

microgaming logó


Thunderstruck -az első rész


Microgaming Thunderstruck


Thunderstruck 2.

Microgaming Thunderstruck 2.


Thunderstruck 2 nyerőgép

Thunderstruck 2 játék


Immortal Romance

immortal romance nyerőgép

A Microgaming története

A Microgaming az első szoftvergyártók egyike, melyet még a múlt század végén alapítottak, egészen pontosan 1994 -ben. A cég történelmét tekintve elmondható, hogy nincs online kaszinó Microgaming nélkül. Az online kaszinójáték iparban elért eredményei, az abban betöltött helye, a számos megnyert díj, és az egyik legnagyobb játékpaletta  birtokosaként semmi kétség nem férhet hozzá, hogy a szakma legnagyobbjával állunk szemben minden tekintetben. A 2004 -es első mobil kaszinó szoftver kifejlesztése is a Microgaming nevéhez fűződik, ki máséhoz is fűződhetne. A cég egyik nyerőgépe tartja a Guinnes rekordot is, amikor egy 25 centes pörgetés eredményeként közel 18 millió GBP -t nyert egy játékos. Olyan játékok szerepelnek a cég játékkínálatában, mint a Game of Thrones, az Avalon, vagy a Jurassic World. Legyen szó  szárazföldi, vagy élő kaszinóról, pókerről, bingóról, a Microgaming mindenhol jelen van. Nagy figyelemmel kíséri a szakma minden szegmense a Microgaming Virtual Reality, vagy röviden csak VR névvel fémjelzett projektjét. Hatalmas érdeklődést váltott ki a szerencsejátékkal bármilyen szinten foglalkozók körében a 2015-16 -ban megjelent VR roulette. A cég az eCOGRA alapítótagja, melynek célja a tisztességes, és felelősséges szerencsejáték biztosítása.

Nézzük a számokat:
A progresszív jackpot hálózatnak köszönhetően az eddig kifizetett jackpot értéke meghaladja az 1.1 milliárd eurót. A Microgaming neve összekapcsolódik az ikonikus Mega Moolah nyerőgéppel.
Mindössze egyetlen integrációs pont. Ennyi szükséges, hogy bármely harmadik fél játékrendszerébe integrálódjon a Microgaming kaszinó, és hozzáférhetővé váljon a hatalmas játékkínálat bárki számára.
Több mint 800 kaszinójáték.
2003- ban a cég elnyerte az online kaszinó magazin legjobb kaszinószoftver díját, és ez a következő évben megismétlődött.
2006 Editors Pick díj
2010 iGB Affiliate Awards: legjobb szerencsejáték szoftver
Több, mint 25 pénznemet támogatnak a Microgaming játékai, nyelvek tekintetében pedig 50 nyelven elérhetőek.
Több száz online kaszinómárka , köztük a legnevesebbek is a Microgaming élő kaszinóinak szolgáltatásaival dolgoznak, melyek biztosítják a legjobb felhasználói élményt a játékosok számára. ezek felölelik az összes kaszinójátékot, úgymint rulett, craps, póker, baccarát, blackjack.

A használhatóság:
A Microgaming játékok letöltéses, és letöltés nélküli formában is tökéletesen működnek, legyen szó bármilyen eszközről, nem számít, hogy asztali gépről, tabletről, vagy mobilról van szó.

Mi biztosítja, hogy jól informáltak legyünk a valódi pénzes játák megkezdése előtt:
A Microgaming nyerőgépei minden kaszinóban használhatóak demó üzemmódban, így nagyjából felmérhetjük, hogy mire számíthatunk, amikor elkezdünk élesben játszani. További segítséget nyújt a dolgok megértésében, hogy a Microgaming összes játékán található egy "help" ikon, amelyre ha rákattintunk minden szükséges információt megtudhatunk az adott játékról. Ennyire széleskörű és részletes tájékoztatást még elvétve sem találhatunk az egyéb szoftvergyártók játékainál. Megtudhatunk minden fontos technikai adatot, megismerhetjők a játék bónuszfunkcióit, és hogy az milyen eredményeket hozhat számunkra.

A Microgaming egyik legnépszerűbb játáka az északi legendákat feldolgozó Thunderstruck 2, mely a 7 évvel korábban megjelent Thunderstruck folytatása, de mind képi megjelenésében, mind funkcióiban túlszárnyalja az első részt, ami egyébként egy 9 nyerővonalat tartalmazó játék. Az idő múlása ebben az esetben jobbá tette a játékot, mert láttunk már ellenpéldákat is, amikor egy játék továbbfejlesztett  részével álltak elő a gyártók, és az hatalmas csalódást okozott. A játék nem véletlen vált az online kaszinók egyik legjobbjává, mert itt már egy 243 vonalas játékkal találkozunk, mely számos új funkciót hordoz magában. Számos skandináv mitológiai témájú nyerőgéppel találkozhatunk a kaszinókban, de a játék megkezdése után hamar rájövünk, hogy itt valami teljesen másról van szó. Nagy vonzerőt jelent a játéknak a Great Hall of Spins bónusz funkció, de emellett még számos lehetőség van nagy nyeremény elérésére.  Ha  szerencsések vagyunk, akár 2.400.000  érmét is nyerhetünk. A maximális tét 15 euró lehet ugyan, de a nyerővonalak számából kifolyólag ez pont elég ahhoz, hogy egy örök élményt nyújtson számunkra a a Thunderstruck 2. A véletlenszerűen megjelenő Wild Storm bónuszfunkciónak is nagy hasznát vehetjük a játék során, amely akár 5 tárcsa "elvadulását" is eredményezheti.

Az istenekről, és a tőlük várható nyereményekről
Valkyrie, Loki, Odin, Thor
Ez a négy szintes megoldású bónuszfunkció már több más Microgaming játékban is megjelent, többek között az Immortal Romance nevű játékában, amelyben Amber, Troy, Michael, Sarah jelképezik a szinteket. Persze láttunk már példát arra a bónuszpörgetések során, hogy a "legalacsonyabb" szintet jelképező Amber fizetett a legjobban, de soha sem tudhatjuk, mit hoz a jövő.
Valkyrie bónusz akkor szerezhető, ha legalább 3 Thor kalapács összejön. A bónuszpörgetések során minden nyeremény 5x -öződik, csakúgy, mint Amber esetében az Immortale Romance -ben. Itt is további pörgetéseket szerezhetünk, ha szerencsénk van.
Loki 15, Odin 20, Thor pedig 25 ingyenes pörgetést eredményez számunkra. A legmagasabb szinten amikor nyereményünk van, az beindítja a szorzókat, és akár 5x -ös szorzót is eredményezhet.  Ha az összes isten feloldódott a későbbiekben már mi választhatjuk meg alkalmadtán a számunkra szimpatikus istent.
Jackpot funkció nincs a játékban, a nagy nyeremény akkor következik be, ha minden tárcsa Wilddé változik.
Akit érdekelnek a skandináv mitológiai témájú nyerőgépek, azoknak a figyelmébe ajánljuk még a 2by2 Gaming "Spell of Odin" videó nyerőgépét,  a Playson nagy népszerűségnek örvendő videó nyerőgépét, a "Viking Gods Thor and Odin" -t, valamint a számos online kaszinóban megtalálható "Thor's Thunder" videó nyerőgépet a Playtech kiadásában.