Simplex Responsive Template

Zulabet Fogadóiroda

Zulabet fogadóiroda


Zulabet fogadóiroda befizetési bónusz


Zulabet fogadóiroda bónusz


Zulabet fogadóiroda napi promóció

Zulabet fogadóiroda promóció


A Zulabet magyar nyelvű

Zulabet fogadóiroda akció

Tipster Competition, avagy sportfogadás ingyen pénz

Azoknak, akik össze szeretnék mérni sportfogadási tudásukat más játékosokkal, egyszerűen csak szórakozni szeretnének, vagy pénzt, ill. sportfogadási bónuszokat szeretnének szerezni, nagyszerű lehetőségeket kínálnak az ingyenes tippversenyek. Kezdő sportfogadókként mi is kipróbáltuk ezeket a versenyeket, és elég jól is profitáltunk belőlük. Többféle versennyel találkozhatunk, vannak általános, és sportágakra specializálódott oldalak. Mi a kisebb oldalakat részesítjük előnyben azokkal szemben, amelyeken több ezer játékos játszik, mert így nem elhanyagolható mértékben a nyerési esélyeink is jobbak. Ezeket a versenyeket keress ingyen pénzt sportfogadással, vagy játssz ingyen, keress valódi pénzt neveken is ismerik. Ezekből az úgynevezett Tipster Competition oldalakból készítettünk egy rövid összeállítást.

1. Tipstercompetition.com
Ez egy összetett mobilbarát oldal, amelyen fórum, élő eredmények, és játékok találhatóak. Összességében 2 játék van, olyan kevés résztvevővel, hogy aki beszáll a versenybe, az gyakorlatilag borítékolhatja a nyereményt. Az egyik játék neve SLBet liga, itta arra van szükség, hogy az oldal linkjéről legyen SLBet regisztrációnk, ugyanis a nyereményünket bónusz formájában fogjuk megkapni. A másik játék neve Cash preview tipster challenge Liga, ennek az az egy hátránya van, hogy írni kell a tippünk mellé egy 100 szavas angol nyelvű indoklást.
Az SLBet ligában havonta minimum 15 tippet kell leadnunk ahhoz, hogy az adott hónapban érvényes legyen az eredményünk. A cikk írásakor egy hónap közepén járunk, és az SLBet ligában 31 játékos játszik, abból 13 rendelkezik pozitív eredménnyel, és az első tíz helyezettet díjazzák. Ebből látszik, hogy amennyiben minimális sportfogadói ismerettel rendelkezünk mindenképp érdemes részt venni a versenyben.
A verseny összdíjazása 500€, amely a következőképpen keről kiosztásra: 150-100-60-40-30-30-30-20-20-20
A cash preview ligában a legjobb 17 helyezettet díjazzák, és a nyereményeket "készpénz" formájában kapják a nyertesek Skrill számlára. Ezen felül az indoklásokért lottójegyeket is adnak, amelyek egy-egy hónap végén szintén szép bevételt eredményezhetnek. Ebben a ligában az első helyezett 125 GBP -t nyer, és még a 17. helyezett is kap 5 GBP -t. Mint korábban említettük most hónap közepe van, és 20 játékos rendelkezik pozitív eredménnyel ebben a ligában, akik jó angol nyelvtudással rendelkeznek ez szinténegy  jó lehetőség a pénzszerzésre. Itt a minimum 100 szavas indoklás mellett még anny kritérium van, hogy legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 3 órával le kell adni az előrejelzésünket.

2. Tennisexplorer.com
Ezen a tippjáték oldalon is kevesen játszanak, és a legjobb 10 játékos részesül nyereményben, melyet 1xbet bónusz formájában osztanak ki. Az oldalon a versenyen kívül számos tenisszel kapcslatos információ, hír, ranglista, és statisztika található, így ha valakit a verseny nem érdekel, akkor is hasznos lehet az oldal. Különösen igaz ez azokra, akik tenisz sportfogadással (is) foglalkoznak.
A nyeremények elosztása itt a következő:
1. helyezett: 150 EUR bónusz jóváírása 1xBet számlára
2. helyezett: 100 EUR bónusz jóváírás  1xBet számlára
3. - 5. helyezett: 50 EUR bónusz jóváírás  1xBet számlára
6. - 10. helyezett: 20 EUR bónusz jóváírás 1xBet számlára

Fontos, hogy csak egy felhasználónévvel legyünk regisztrálva. A versenyek egy-egy hónapig tartanak, és csak a mérkőzések nyerteseire lehet fogadni. A hónap első napján minden játékos 1000 pont egyenleggel indul, és ebből kell kihoznia minél jobb eredményt.

3. Tipify.gg
Ez egy esport tippjáték, amely havonta folyik, és minden hónap végén komoly nyereményekben részesülnek a legjobb játékosok. Nem sok játékos vesz részt ebben a versenyben sem, így itt is jó esélyünk van megszerezni akár a fődíjat is, amely 20 mBTC Nitrogen Sport fogadóiroda freebet. A második díj 10 mBTC, a harmadik helyezett nyereménye pedig egy 5 mBTC értékű freebet. A tippeket legkésőbb az esemény kezdete előtt 10 perccel meg kell tennünk, és legalább két tippet tennünk kell a hónap során ahhoz, hogy résztvegyünk a havi versenyben. Fogadhatunk CS:GO, Dota2, Overwatch, és LOL mérkőzésekre is, és bármennyi tippet leadhatunk naponta, ill. havonta. Az oldalra Steam fiókkal is tudunk regisztrálni, ami előnyös lehet azok számára, akik rendelkeznek ilyennel, és nem akarnak bajlódni a hagyományos regisztrációval, még ha az csak egy fél percet venne is igénybe.
Ezen az oldalon is hasznos információkat találhatunk az esport világából, ill. a csapatok egymás elleni statisztikáit, formáját, korábbi eredményeiket is megtekinthetjük. Az oldalon a legapróbb részletekre is kiterjedő átfogó leírásokat találunk az esport fogadásokra specializálódott fogadóirodákról. Ez nagyban megkönnyebbíti a választást, ha esetleg kedvet kapunk valós pénzzel is kipróbálni az esport fogadást. Olvashatunk többek között a ki, -és befizetési lehetőségekről, a bónuszok összegéről, és azok megforgatási követelményeiről, az ügyfélszolgálatok elérhetőségéről is.

4. Bettingexpert.com
Ez egy nagyon komoly tippjáték oldal magas nyereményekkel, viszont itt az előző három ismertetett versenyekhez képest többen is játszanak. Túl nagy tudás itt sem szükséges nyeremény eléréséhez, mert a legjobb negyven játékos részesül pénznyereményben. Mindenképp meg kell említenünk, hogy a havi versenyben legjobban teljesítő sportfogadó 1200 GBP nyereményben részesül. A 40. helyezett nyereménye 10 GBP. A nagy összetett versenyek mellett itt is folynak külön sportágakra specializálódott versenyek is, mint pl. NBA tippjáték. Ez a verseny hetente kerül megrendezésre (most a kialakult helyzet miatt sajnos szünetel), pedig ez a játék is 1000 GBP összdíjazású.
Az oldal nagyságát mi sem mutatja jobban, mint  hogy 12 nyelven is elérhető, találhatunk itt sportfogadási útmutatókat, fogadóiroda ismertetőket, amelyek a fogadóirodákat a legapróbb részletekig kielemzik. Az oldalon még a lóverseny fogadók is találnak előjelzéseket, lóverseny naptárakat, videó elemzéseket. Amennyiben nem szeretünk, vagy egyszerűen csak időnk nem engedi, hogy jó mérkőzéseket keressünk, ill. statisztikákat tanulmányozzunk, elemezzünk, a bettingexperten jó helyen járunk. Innen ötleteket meríthetünk, és profi sportfogadók tippjei közül válogathatunk. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy mindezt ingyenesen tehetjük. A labdarúgás, tenisz, kosárlabda, és jégkorong előrejelzéseken kívül számos kevésbé népszerű sportág tippjei megtalálhatóak a bettingexperten. Ha nem a nagy ligák rajongói vagyunk, hanem "kisebb" országok kevésbé ismert bajnokságaira fogadnánk, itt akkor is a megfelelő helyen járunk.

5. Bettingmetrics.com
Itt szintén hasznos tippeket találhatunk, mert a tipsterek statisztikái részletesen fel vannak tűntetve, és lehetőségünk nyílik a legjobbak követésére. Itt előfizetéses szolgáltatás is található, de az ingyenes tippek közül is bőven tudunk válogatni.
Az ingyenes versenyben a legjobb 5 helyezettet díjazzák. A nyeremények elosztása: 400-300-150-100-50 GBP.