Simplex Responsive Template

Argo kaszinó

argo1

 

Az Argo kaszinó bónusza


argo2


A Minotaurus nyerőgép

minotaurus
 

 

Argo kaszinó Információk

Az Argo kaszinó 2014 -ben nyitotta meg kapuit a játékosközönség előtt. Ez az online kaszinó curacaoi licensszel rendelkezik. Tulajdonos:  JocSystems N.V.
Rengeteg nagy szoftvergyártó cég, és számos kisebb gyártó nyerőgépei várnak ránk a kaszinóban. Megtalálhatóak a kínálatban a Netent, a Betsoft, a Yggdrasil, Amatic, Booming és számos más  nagy gyártó játékai mellett az Iron Dog, Ainsworth és egyéb kevésbé ismert  fejlesztők játékai is.
 
A kaszinó magyar nyelven nem elérhető el.
A Chat 24 órán át elérhető hétvégén is.

Használható pénznemek: EUR, RUB, SEK, PLN  

Szoftvergyártók: NetEnt, Betsoft, NextGen, 1x2Games, Genesis Gaming, Quickspin, Yggdrasil Gaming, Rabcat, BGAMING, Igaming2go, Ezugi, Playson, Amatic, Betdigital, Big Time Gaming, Elk Studios, Endorphina, Casino Technology, Lightning Box, Booming, Habanero, Ainsworth Gaming Technology, Pragmatic Play, Mr. Slotty, Iron Dog Studios, Side City Studios, Spinomenal, Gamevy, Microgaming


Az Argo kaszinó bónuszai

Az Argo kaszinóban sportfogadásra is van lehetőség. Itt a bónusz 100% -os, viszont a maximális összege 50 EUR. A bónuszt természetesen meg kell forgatnunk, mielőtt annak visszavonását kérhetnénk, ill valódi pénzzé változna.  Nyolcszor kell megforgatnunk a bónuszösszeget, és olyan sporteseményre , vagy tippre fogadhatunk, amelynek a szorzója legalább 1.9
14 nap áll a rendelkezésünkre a megforgatási kötelezettség teljesítésére. A bónuszt e-mailben kell igényelnünk, nem automatikusan adódik a számlaegyenleünkhöz.
A kaszinó üdvözlőbónusza 100% -os, és 200 EUR a maximum bónuszösszeg.
Emellett a következő bónuszok vannak még:
- Hot Weekend bónusz (ez tulajdonképpen egy 40% -os reload bónusz, amely maximum 1000 EUR lehet)
- 15% Cashback
- 30% Weekly Reload
- Hűségpont gyűjtési promóció
- Éjszakai parti  bónusz 50% -ez hétfőtől péntekig van.


Az Argo kaszinó nyerőgépei

Egy csodálatos  nyerőgép az Argo kaszinóban az Endorphina 2015 márciusában megjelent játéka, a Minotaurus, -és ezt a statisztikák is alátámasztják. A játék eredetét keresve a görög mitológia világában kell elmerülnünk, hogy rátaláljunk a minotaurusra, (magyar nyelvhasználatban minotaurosz) erre a rémisztő félig ember és félig bika alakú lényre. A históriák alapján valószínűleg Kréta szigetén kellene kezdenünk a keresést, ahová Daidalosz épített számára labirintust, hogy elrejtsék az emberek elől. A mítosz szerint Mínosz Poszeidontól kérte, jósolja meg számára, hogy ki lesz a következő király. Poszeidón Mínoszt jelölte meg, és ennek jeléül egy fehér bikát juttatott Mínosznak, amelyet fel kellett volna áldoznia, de őt a bika annyira elbűvölte, hogy egy másikat áldozott fel helyette. Poszeidon észrevette a cserét és dühében őrületet küldött Mínosz feleségére, aki szerelmes lett a bikába, és nászuk eredményeként született meg Minotaurosz emberi testtel, bikafejjel és farokkal. Amikor az athéniek megölték Mínosz fiát, Mínosz győztes hadjáratot indított ellenük, és büntetésből kilenc évente embereket kellett feláldozniuk a minotaurosznak. Amikor ez harmadjára is megtörtént, Thészeusz önként jelentkezett a szörny megölésére. Ariadné, Mínosz lánya szerelmes lett Thészeuszba, ezért egy bűvös kardot adott számára, amivel megölheti a minotauroszt, valamint egy gomolyag fonalat, hogy kitaláljon a labirintusból. Így a történetből láthatjuk, mely szimbólumok mit jelképeznek ezen az 5 tárcsás és 3 soros játékban, amely 10 nyerővonalat tartalmaz. A játékon nem fogunk gyakran nyereményeket elérni, inkább ritkábban fogunk nagyobb nyereményre szert tenni. A nyerőgép RTP -je 96% -os, és tartalmazza az Endorphina játékainál megszokott duplázó (gamble) funkciót. Mielőtt belekezdenénk a játékba készüljünk fel arra, hogy amikor először találjuk szembe magunkat a minotaurosszal sötét és hideg barlangjában, az kissé ijesztő , és egyben nyomasztó élmény is lesz számunkra.

Mínosz király bosszúja a fenti események miatt ezután a neves építészre és szobrászra Daidaloszra, és fiára Ikaroszra terelődött, de ez már egy másik történet, és másik nyerőgép.

Az Argo online kaszinóban az Endorphina 60 játékával lehet játszani, ha valaki esetleg konkrétan ennek a viszonylag fiatal szoftvergyártónak a nyerőgépeivel tervezi a játékot. Az Endorphina 2014 -ben jelent meg a játéktervezők között, és egy  dinamikusan fejlődő céggé nőtte ki magát, mely évről évre egyre több új, -és újításokat tartalmazó nyerőgéppel áll elő.

Az Argo kaszinó az Ivi, a Zigzag777, a Zigzag sport, és az Ego kaszinó testvéroldala, ezért ugyanazokkal a nyerőgépekkel játszhatunk, amelyből végtelen a kínálat. A kaszinókban számos ki, -és befizetési módszerek találhatók, és ugyanazokkal a nagyszerű promóciókkal rendelkeznek. Az Ego Casinót kivéve mindegyik bír sportfogadási lehetőséggel, ahol szintén bónusz vár ránk.