Simplex Responsive Template

Ego Casino

ego1


Üdvözlőbónusz az Ego kaszinóban


egobef


Az Ego "hajnali" bónusza

egohajnal


Az Ego "reggeli" bónusza

egoreggel


A heti újratöltési bónusz

egoweekly

Ego kaszinó információk

Ha belefáradtunk a kaszinók közötti ingázásba, akkor az Ego kaszinóban a legjobb helyen járunk. A kaszinó bőségesen eláraszt bennünket bónuszokkal, szükségtelenné válik új kaszinókat keresgetnünk, -és végre felhagyhatunk az aggódással, fog-e fizetni az  új kaszinónk.

Az Ego egy viszonylag fiatal kaszinó, 2020 -ban nyitotta meg kapuit, és rövid idő alatt nagyon népszerűvé vált a játékosok körében. Ez az online kaszinó Curacao-i licensszel rendelkezik. A tulajdonos sok más jó és megbízható kaszinóhoz hasonlóan a JocSystems N.V.

Az összes nagy szoftvergyártó cég, és számos kisebb gyártó nyerőgépei megtalálhatóak a kaszinóban. Megtalálhatóak a kínálatban a Netent, a Betsoft, a Yggdrasil, Amatic, Booming és számos más nagy gyártó játékai mellett a Kiron Interactive, és egyéb kevésbé ismert  szoftvergyártók játékai is.


A kaszinó magyar nyelven sajnos nem érhető el, de könnyű a navigáció, ezért fel sem tűnik a magyar nyelv hiánya. Az elérhető nyelvek: angol, orosz, román, török, kínai, német, lengyel, ukrán.

A kaszinóban használható pénznemek: EUR, SEK, PLN, RUB
Befizetési módok: Visa, Mastercard, Trustpay, Skrill, Neteller, Paysafecard
Amennyiben bónusz nélkül játszunk a befizetéseinket csak egyszer kell megforgatnunk, ha esetleg vissza kell vonnunk. Ez a pénzmosás elleni küzdelem része, nem egydül erre a kaszinóra érvényes. Más kaszinókban gyakran 3x -os megforgatásra van szükség ahhoz, hogy ezt megtehessük.

Az Ego kaszinóban pillanatnyilag bitcoin, és egyéb kriptopénzek (cryptocurrencyes) nem vehetők igénybe ki, -és befizetési eszközként.
A kaszinó dizájnja nem épül semmilyen téma köré, egy egyszerű átlátható kaszinóról van szó. 


 
Az Ego kaszinó bónuszai

A kaszinóban nem az utóbbi időben divatossá vált többlépcsős bónuszrendszert alkalmazzák, hanem csak egy üdvözlőbónusz van, amelynek viszont a felső határa 500 EUR, vagy annak megfelelő pénzösszeg más valutákban. Emellett 20 ingyenes pörgetést is kapunk a bónusz mellé. A bónuszra 40x -es megforgatási követelmény vonatkozik. A körönként megtehető legnagyobb tét 10 EUR. Ez hasznos lehet azok számára, akik nem szeretik elaprózni a dolgokat. Ez a bónusz az alap (basic), emellett van még egy silver, és egy gold néven futó bónusz, amelyek nem további befizetésekre vonatkoznak, hanem a basic-tól néhány feltételben, és számban eltérő basic bónuszok. A megforgatási követelmények teljesítésére 14 nap áll rendelkezésünkre. Ahhoz, hogy bónuszhoz jussunk min. 10 eurót, vagy azzal megegyező összeget kell befizetnünk más pénznemben.Tudnunk kell, hogy a befizetési bónuszokból nyerhető összeg legfeljebb 1000 EUR lehet, továbbá hogy a bónusz nem íródik jóvá az egyenlegünkön automatikusan, azt élő csevegésben, vagy emailben kell igényelnünk.

Egy nagyszerű bónusz a kaszinóban a "Twilight Bonus" Ez tulajdonképp egy 50% -os újratöltési bónusz, amely akár 1000 EUR is lehet, egyetlen hátránya, hogy mint neve is mutatja hajnalban igényelhető. Erre a bónuszra az első befizetési bónusz megforgatási követelményei vonatkoznak, kérnünk szintén élő csevegésben kell a T-LIGHT50 bónuszkód használatával.

A következő promóció az úgynevezett "Upgraded Weekend" Ez, mint a neve is mutatja hétvégén igényelhető. A bónusz maximális összege 500 EUR lehet, és legfeljebb 1000 EUR -t nyerhetünk belőle. Feltételek a szokásosak.

Egy újabb szimpatikus ajánlat az Ego kaszinótól a "Weekly 50% VIP Bonus" Ez is újratöltési bónusz, ilyet minimum 300 EUR befizetése esetén szerezhetünk. A maximum bónuszösszeg 700 EUR, és legfeljebb a befizetett összeg 100x -osát nyerhetjük belőle. A VIP50EGO bónuszkódot kell használnunk, amikor igényeljük élő csevegésben. Hetente 1x vehető igénybe.

"Morning Up Bonus" 50% -os újratöltési bónusz, amely mellé ingyenes pörgetések is járnak. A minimum befizetés 50 EUR, és a maximális nyeremény 1000 EUR lehet, egyéb feltételekben megegyezik a többi bónusszal. A reggeli órákban lehet igényelni. Kód: M-UP50

"Weekly Cashback" Ez az Ego kaszinóban 15% -os

"Loyalty Rewards"  e-coinsokat gyűjthetünk, amelyek pénzre válthatóak. A program úgy épül fel, hogy minél több pontot gyűjtünk, annál kedvezőbb árfolyamon tudjuk beváltani a pontjainkat pénzre.

Az Ego kaszinó nyerőgépei

Szoftvergyártók az Ego kaszinóban: Play'n GO, Microgaming, Yggdrasil, Evolution Gaming, Quickfire, Habanero, Quickspin, Thunderkick, Blueprint Gaming, Playson, Ezugi, Booming, Wazdan, Ainsworth Gaming Technology, Big Time Gaming, Realistic Games, Lightning Box, Gamevy, Kiron Interactive, 1x2Games, QTech
Mint látható, számos olyan gyártó nyerőgépei megtalálhatók itt, amelyek a ritkaságokat kedvelők igényeit kielégítik. Gondoljunk csak bele, mennyi időnkbe telne más kaszinókban fellelnünk pl. a Kiron Interactive játékait.