Simplex Responsive Template

Lilibet Casino

lilibet1
lilifirst
lilisecond
liliskrill
lilireload
lilirulett


liliexcalibur

 

Lilibet kaszinó információk

A Lilibet egy viszonylag fiatal kaszinó, 2019-ben nyitotta meg kapuit, és rövid idő alatt nagyon népszerűvé vált a játékosok körében. Ez az online kaszinó Curacao-i licensszel rendelkezik. A kaszinó üzemeltetője a Continental Solutions Limited B.V.
Az ismert gyártók, mint pl. a Netent, vagy a Betsoft, a Lilibet kaszinóban olyan feltörekvő gyártók játékaival is találkozhatunk, mint pl. a Kiron, vagy a  Lucky Streak.

 


A kaszinó magyar nyelven sajnos nem érhető el, de könnyű a navigáció, ezért ez nem jelenthet problémát.
A kaszinóban használható pénznemek: EUR, USD, NOK, CAD, PLN, valamint akár indiai rupiával is befizetheténk  
Befizetési módok: Bitcoin, Neteller, Skrill, Jeton, Visa, MasterCard, Instant bank transfer, Yandex Money, WebMoney, QIWI, Rapid Transfer, EcoPayz
Az EcoPayzot azért hagytam utoljára, mert az utóbbi időben megfigyeltük, hogy amikor fogadóirodába, vagy kaszinóba szeretnénk befizetni, magyar játékosok ezt a szolgáltatást nem vehetik igénybe hibaüzenetet kapunk. Ezt a befizetési módot nem a kaszinók nem engedélyezik, hanem az Ecopayz, de ez Magyarországon nem elterjedt fizetési eszköz az élet más területein sem. A magyar játékosok jórésze a skrillt, és a netellert használja annak egyszerűsége miatt.

A minimum befizetés ahhoz, hogy bónuszhoz jussunk mindössze 20 EUR, vagy annak megfelelő pénzösszeg más pénznemekben. A minimálisan visszavonható összeg 20 EUR

Mint látható a kaszinó követi a mai trendeket,  bitcoinnal is hajthatunk végre befizetést.
A kaszinó dizájnja nem épül egyéni témakörre, a lila színt favorizálják. A Lilibet mint a neve is mutatja sportfogadással is foglalkozik, ill. szerepel a tervei között, de magyar játékokosok számára sportfogadásra nincs lehetőség.


 
A Lilibet kaszinó bónuszai

A bónuszok szisztémája:
1. befizetés 100% bónusz (200 EUR) 
2. befizetés 50% bónusz (200 EUR)  +20 ingyenes pörgetés
3x Weekend Reload, amely 50% -os bónusz, és legfeljebb 100 EUR összegű lehet.
További promóciók:
Hétfői befizetésért ingyen pörgetések a Champions of Rome nyerőgépen.
Mystery Mondays: ingyenes pörgetések nyerhetők hétfőnként, melyekből legfeljebb 50 eurót nyerhetünk.
Keddi Ecopayz bónusz: Mint a nevéből sejthető, csak az Ecopayzzal végrehajtott befizetésekre vonatkozik, és maximum 200 euró összegű lehet a bónusz, amely 50% -os. Legalább 20 eurót be kell fizetnőnk, hogy érvényes legyen a promóció (ha az Ecopayz engedélyezi egyáltalán a befizetést) 40x -es megforgatási követelmény vonatkozik a bónuszra, és maximum 5 EUR tétekkel játszhatunk körönként. A megforgatásra 3 nap áll rendelkezésünkre, ami bőségesnek éppen nem nevezhető.
Szerdai Skrill bónusz: Szerdánként, 50% -os, max 200 EUR
Csütörtöki ingyen pörgetések

Az élő kaszinó bónuszok:
-50% befizetési bónusz, maximum 200 EUR
-10% élő kaszinó Cashback

A kifizetések néhány órán belül megérkeznek, szelfit és egyéb felesleges dolgot a Tipmatrixon található többi kaszinóhoz hasonlóan itt sem kérnek. Skrillel történő ki, -és befizetés esetén a személyi ig. fényképére, közüzemi számlára, valamint a skrill profilról, és a befizetésről készült képernyőképre van szükség.

A Lilibet kaszinó nyerőgépei

Szoftvergyártók a Lilibet kaszinóban: Ezugi, Habanero, LuckyStreak, Microgaming, NetEnt, Playson, Pragmatic Play, Quickspin, Play'n GO, Authentic Gaming, Betgames, Betsoft, EGT Interactive, Evolution Gaming, Big Time Gaming, Yggdrasil, Kiron Interactive

Sokan kedvelik a Lilibet kaszinóban a Red Tiger 2019 decemberében megjelent játékát a Legendary Excaliburt. Egyrészt ez betudható annak, hogy egy mindössze 3 hónapja megjelent játékról van szó, de amint megkezdjük a pörgetéseinket egyből tudni fogjuk, hogy itt valami többről van szó. A nyerőgép a jól ismert 5x3 -as elrendezésű, és 10 nyerővonalat tartalmaz, azonban itt mindkét irány számít nyeremények tekintetében. Így, a mindkét irányból érkező nyeremények, ill. a nyerés lehetősége miatt nem fogunk unatkozni, -annak ellenére sem, hogy egy közepes volatilitású nyerőgépről van szó. A játék RTP -je a hivatalos adatok szerint 94.69% , ami nem nevezhető éppen magasnak, de úgysem pont ennyit fogunk visszakapni a megtett tétjeink után. A játék JS, HTML5 technológiát tartalmaz, mobilon, tableten, és asztali gépen egyaránt játszható. Ingyenes körök szerzésére nincs lehetőség, viszont újrapörgetéseket tartalmaz a játék, melyen akár a tétünk 500x -osát is megnyerhetjük. A legkisebb kockáztatható összeg 0.1 euró , a legnagyobb pedig 200 euró körönként. Jackpot funkciót nem tartalmaz a játék, a képernyőn halmozódó excaliburok generálják a nagy nyereményt. A játék Artúr király legendáját járja körül, így a szimbólumok is ehhez köthetőek. A legértékesebb természetesen maga a király, illetve a wild szimbólum, melyekből ha 5 összeáll egy vonalon, az 50x -es nyereményt eredményez. Közepes értékű nyereményt eredményeznek az aranyserleg, a lovagi sisak, és a vörös rózsa. Jelen vannak itt is az elmaradhatatlan kártyaszimbólumok, melyek alacsony értéket képviselnek.