Simplex Responsive Template

Loki kaszinó

loki1


A Loki kaszinó bónuszai


loki2


Almyghty Sparta nyerőgép a Loki kaszinóban

sparta
 

 

Loki kaszinó Információk

A Loki kaszinó 2016 -ban nyitotta meg kapuit, és azóta töretlen sikerrel népszerűsödik a játékosok körében. Ez az online kaszinó Curacao-i licensszel rendelkezik. Tulajdonos:  DIREX N.V.
Az összes nagy szoftvergyártó cég, és számos kisebb gyártó játékai megtalálhatóak a kaszinóban. Megtalálhatóak a kínálatban a Netent, a Betsoft, a Yggdrasil, Booongo, Booming és számos más  nagy gyártó játékai mellett a Felix, August, és egyéb kevésbé ismert  gyártók játékai is.
A kaszinó softgaming szoftver alatt fut.

A kaszinó magyar nyelven is elérhető, és még 23 másikon, így látható, hogy a kaszinó komolyan veszi  a játékosok kényelmének tökéletes kiszolgálását.
A Chat 24 órán át elérhető hétvégén is.
Használható pénznemek: CAD EUR USD AUD NZD NOK PLN KZT CZK JPY ZAR BTC

A Loki kaszinó bónuszai


Az üdvözlő bónusz 100% (maximum 100 euro) és ingyenes pörgetések is járnak mellé, ezenkívül még többféle bónuszt kínálnak, beleértve a reload, vagy másnéven újratöltési bónuszt is.
A bónuszok felépítése: 100 - 75 - 50% Mindhárom bónusz esetén 100 EUR a maximális összeg. A bónuszkódok: LOKI100 , LOKI75 , LOKI50 , ezt azonban ajánlott a befizetés előtt ellenőrízni.
A Loki kaszinó promóciói között szerepel még a "Boldog szülinapot bónusz" - ez lehet pénz, ingyenes pörgetések, vagy akár ezek kombinációi is.
A High Roller bónusz az első befizetési bónusz egy alternatívája, mert itt 1000 EUR lehet a bónusz összege, és ez a bónusz 50% -os. Valamint ennek igénybevétele esetén magasabb téteket is tehetünk, amikor bónusz megforgatásán dolgozunk.
A Loki online kaszinó is alkalmazza a maga  pontgyűjtéses promócióját, melyben pontokat gyűjthetünk (ezek az úgynevezett Comp pontok) amelyek pénzre cserélhetőek.
A korábban említett újratöltési bónusz 50%, amely nagyon kedvezőnek mondható, és péntekenként lehet igénybe venni 300 EUR összeghatárig.
A bónuszok megforgatási követelménye 40x (a bónuszösszeg)
A bónuszok mellett lottósorsjegyeket is szerezhetünk.


Szoftvergyártók: Thunderkick, Wazdan, Microgaming, NetEnt, Betsoft, Play'n GO, Quickspin, Yggdrasil Gaming, BGAMING, Amatic Industries, EGT Interactive, Elk, Endorphina, GameArt, Quickfire, Pragmatic Play, Belatra, Spinomenal, Platipus, August Gaming, Blueprint Gaming, Booming, Booongo Gaming, Felix Gaming, iSoftBet, Merkur Gaming, Nolimit City, Playtech

A kifizetések gyorsak, általában 1 órán belül teljesülnek.

A Loki kaszinó nyerőgépei

A Loki kaszinóban a felmérések azt mutatják, hogy sokan játszanak az Endorphina Almighty Sparta nevű nyerőgépével. Ez egy 2019 májusában megjelent játék, amelyen azonnal játékosok ezrei kezdtek játszani. A nyerőgép kiismerése néhány másodpercig tart csupán, köszönhetően a játék egyszerű letisztult grafikájának, ami ugyanakkor csodálatos elemeket is rejt magában. Egy 5 tárcsával és 3 vonallal megtervezett játékról van szó, amely 10 nyerővonalat tartalmaz. 13 különféle szimbólummal szerezhető nyeremény a játékban, melyeket az alábbiakban részletesebben bemutatunk. A szimbólumok a következők: Xerxész, Leonidas spártai király, pajzs, kard, kopjahegy, a szokásos, -és mármár kissé unalmasnak tűnő -kártyaszámok. 
Nyereményt már akár két szimbólum megfelelő elhelyezkedésével is nyerhetünk. Ez Xerxész, a pajzs, és a kis értékkel bíró 9 -es szimbólum esetén történhet meg. A legértékesebb szimbólum Xerxész, ilyenből kettő is elég a nyereményhez jutáshoz. Ez a lila háttérrel rendelkező szakállas férfi képe. Leonidas a spártaiak királya képviseli a wild szimbólumot, amely a második, harmadik, és negyedik tárcsán jelenhet meg. A játékban sok más játékhoz hasonlóan van lehetőségünk a nyeremény megduplázására, ami sajnos ellentétes eredménnyel is végződhet.  Az aranyszínű pajzs jelenti a scatter szimbólumot, de ez felirat formájában is megjelenik a jobb láthatóság érdekében. Az ingyen pörgetések száma időközben emelkedhet is, és a nyeremények felszorzódása is megtörténhet. Háromszoros, négyszeres, vagy akár ötszörös felszorzásra is van esélyünk. A játékot a hangulathoz illő ókori zene kísér, amelynek a kikapcsolására is van lehetőség szerencsére. Automata játék, és a további általánosan elvárt funkciók be vannak ágyazva a játékba. Hátránynak azt tudnánk említeni, hogy olykor sokat kell várakoznunk az ingyenes pörgetésekre, melyek nem feltétlen végződnek magas összegű nyereménnyel. A legmagasabb nyerési esély a 20.000x -es, az RTP a hasonló nyerőgépeken alkalmazott 96%.

A Thermopülai csata i.e. 480- ban zajlott a görögök és a perzsák között a Thermopülai- szorosban, mely arról kapta kapta a nevét, hogy a környéken melegvizű források találhatóak. Korábban a Korinthoszi földszoros volt meghatározva a csata helyszínéül, de ezt a katonai tanács végül módosította. A csatáról nem sok információ van, Hérodotosz írásaiból lehet ismereteket meríteni, de ezek sem részletesek. A hadseregek méretéről is csak becslések vannak, de néhány ezres seregeket kell elképzelnünk.