Simplex Responsive Template

Loki kaszinó

loki1


A Loki kaszinó bónuszai


loki2


Almighty Sparta nyerőgép a Loki kaszinóban

Almighty Sparta nyerőgép
 

 

Loki kaszinó Információk

A Loki kaszinó 2016 -ban nyitotta meg kapuit, és azóta töretlen sikerrel népszerűsödik a játékosok körében. Ez az online kaszinó Curacao-i licensszel rendelkezik. Tulajdonos: A Direx N.V. utódja a közkedvelt Dama N.V.
Az összes nagy szoftvergyártó cég, és számos kisebb gyártó játékai megtalálhatóak a kaszinóban. Megtalálhatóak a kínálatban a Netent, a Betsoft, a Yggdrasil, Booongo, Booming és számos más  nagy gyártó játékai mellett a Felix, August, és egyéb kevésbé ismert  gyártók játékai is.
A kaszinó softgaming szoftver alatt fut.

A kaszinó magyar nyelven is elérhető volt korábban, és még 23 másikon, viszont 2022-ben végeztek egy dizájnfrissítést és akkor a választható nyelvek száma valamelyest csökkent. Kárpótlásul a befizetési bónusz összegét 100 euróról megemelték 6000 euróra.
A Chat 24 órán át elérhető hétvégén is.
Használható pénznemek: CAD EUR USD AUD NZD NOK PLN KZT CZK JPY ZAR BTC

A Loki kaszinó bónuszai


Az üdvözlő bónusz 100% (maximum 6000 euro) és ingyenes pörgetések is járnak mellé, ezenkívül még többféle bónuszt kínálnak, beleértve a reload, vagy másnéven újratöltési bónuszt is.
A bónuszok felépítése korábban a több online kaszinóban is alkalmazott: 100 - 75 - 50% rendszerű volt és mindhárom bónusz esetén 100 EUR volt a maximális összeg. 2022-ben átalakult a Loki casino megjelenése és a korábbi bónuszokat is átdolgozták, így már a korábbi bónuszkódok sem érvényesek, melyek a következőek voltak: LOKI100 , LOKI75 , LOKI50 , -ezeket egyébként is mindig ajánlott a befizetés előtt ellenőrízni.
Mindenki kedvence az üdvözlő bónusz, ami itt most akár 6000 euró is lehet. Most már nincsenek konkrét második és harmadik befizetési bónuszok, de további bónuszokat kaphatunk, amelyeket heti újratöltési bónuszoknak neveznek, amelyek akár 6000 EUR összegűek is lehetnek. Az akciót egyébként péntektől vasárnapig történő újratöltésnek hívják, ami egyben az idejére is utal. Ezek az újratöltési bónuszok 50%-osak. A bónuszkód RELOAD50. Ehhez a bónuszhoz 40-szeres megforgatási követelmény tartozik. A Loki kaszinóban napi 10%-os Cashback promóció is van.
A bónuszok mellett lottósorsjegyeket is szerezhetünk.


Szoftvergyártók: Thunderkick, Wazdan, Microgaming, NetEnt, Betsoft, Play'n GO, Quickspin, Yggdrasil Gaming, BGAMING, Amatic Industries, EGT Interactive, Elk, Endorphina, GameArt, Quickfire, Pragmatic Play, Belatra, Spinomenal, Platipus, August Gaming, Blueprint Gaming, Booming, Booongo Gaming, Felix Gaming, iSoftBet, Merkur Gaming, Nolimit City, Playtech

A kifizetések gyorsak, általában 1 órán belül teljesülnek.

A Loki kaszinó nyerőgépei

A Loki kaszinóban a felmérések azt mutatják, hogy sokan játszanak az Endorphina Almighty Sparta nevű nyerőgépével. Ez egy 2019 májusában megjelent játék, amelyen azonnal játékosok ezrei kezdtek játszani. A nyerőgép kiismerése néhány másodpercig tart csupán, köszönhetően a játék egyszerű letisztult grafikájának, ami ugyanakkor csodálatos elemeket is rejt magában. Egy 5 tárcsával és 3 vonallal megtervezett játékról van szó, amely 10 nyerővonalat tartalmaz. 13 különféle szimbólummal szerezhető nyeremény a játékban, melyeket az alábbiakban részletesebben bemutatunk. A szimbólumok a következők: Xerxész, Leonidas spártai király, pajzs, kard, kopjahegy, a szokásos, -és mármár kissé unalmasnak tűnő -kártyaszámok. 
Nyereményt már akár két szimbólum megfelelő elhelyezkedésével is nyerhetünk. Ez Xerxész, a pajzs, és a kis értékkel bíró 9 -es szimbólum esetén történhet meg. A legértékesebb szimbólum Xerxész, ilyenből kettő is elég a nyereményhez jutáshoz. Ez a lila háttérrel rendelkező szakállas férfi képe. Leonidas a spártaiak királya képviseli a wild szimbólumot, amely a második, harmadik, és negyedik tárcsán jelenhet meg. A játékban sok más játékhoz hasonlóan van lehetőségünk a nyeremény megduplázására, ami sajnos ellentétes eredménnyel is végződhet.  Az aranyszínű pajzs jelenti a scatter szimbólumot, de ez felirat formájában is megjelenik a jobb láthatóság érdekében. Az ingyen pörgetések száma időközben emelkedhet is, és a nyeremények felszorzódása is megtörténhet. Háromszoros, négyszeres, vagy akár ötszörös felszorzásra is van esélyünk. A játékot a hangulathoz illő ókori zene kísér, amelynek a kikapcsolására is van lehetőség szerencsére. Automata játék, és a további általánosan elvárt funkciók be vannak ágyazva a játékba. Hátránynak azt tudnánk említeni, hogy olykor sokat kell várakoznunk az ingyenes pörgetésekre, melyek nem feltétlen végződnek magas összegű nyereménnyel. A legmagasabb nyerési esély a 20.000x -es, az RTP a hasonló nyerőgépeken alkalmazott 96%.

A Thermopülai csata i.e. 480- ban zajlott a görögök és a perzsák között a Thermopülai- szorosban, mely arról kapta kapta a nevét, hogy a környéken melegvizű források találhatóak. Korábban a Korinthoszi földszoros volt meghatározva a csata helyszínéül, de ezt a katonai tanács végül módosította. A csatáról nem sok információ van, Hérodotosz írásaiból lehet ismereteket meríteni, de ezek sem részletesek. A hadseregek méretéről is csak becslések vannak, de néhány ezres seregeket kell elképzelnünk.