online kaszinó header

Yggdrasil szoftvergyártó

yggdrasil logo


Vikings go Wild


Yggdrasil nyerőgép


Yggdrasil Giza

Giza játékgép


Atlantis Megaways nyerőgép

Atlantis játék

A Yggdrasil története

A Yggdrasil fiatal gyártó. 2013 óta van jelen az igaming iparban, mégis számos díj nyertese, és ma már nehéz lenne találni olyan online kaszinót, amely kínálatában ne szerepelnének nyerőgépeik. Ez számokban kifejezve azt jelenti, hogy 2021 közepén már közel 600 online kaszinóban van jelen a Yggdrasil. Az évek során a cégnek sikerült 11 értékes díjat elnyernie, amelyek az online kaszinó szoftverfejlesztők körében hatalmas elismerést jelentenek. Értjük ezek alatt a díjak alatt a "Gaming Awards" és az "EGR" elismeréseit, amelyek között megtalálható például az év szoftverfejlesztője is 2016 és 2017 -ben. A Yggdrasil a szabályozott piacok fejlődésének elkötelezett híve, jelenleg 17 joghatóságban rendelkezik operátorokkal.

Cégünk felelősségteljesen képviseli a szórakozást -mondja a Drasil. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy játékaik szórakoztatást szolgálják, és mindemellett biztonságban is legyenek. A játékokat csakis felnőtt játékosok számára fejlesztették, megcélozva leginkább a tapasztalt játékosokat, akik értik a nyerőgépek működési elvét. Az iparági szabályozások szem előtt tartását mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2020 óta a cég a svéd szerencsejáték szövetség tagja. Mint tudjuk, Svédországban aszerencsejáték szigorú szabályozás alatt áll, beleértve ebbe az online kaszinókat, és így azok játékait is.

Ami nagyon tetszik a cég hivatalos weboldalán: pontos információkat kaphatunk az online kaszinókban fellelhető nyerőgépekről. Ez nem merül ki annyiban, hogy írnak egy volatilitási mutatót, hanem számos egyéb jellemzőkkel ismerkedhetünk meg, valamint a játékokat ki is próbálhatjuk demo üzemmódban. Ez különösen hasznos lehet, ha konkrétan valamelyik nyerőgéppel szeretnénk játszani élesben egy online kaszinóban. Ezt persze a kaszinókban is megtehetjük, de itt új híreket is olvashatunk, és részletes bemutatást találunk a Ygg -ről. Akik tájékozatlanabbak a cég online kaszinó játékai között, azok számos tulajdonságot kijelölhetnek egy pipa elhelyezésével az óhajtott tulajdonság előtti fehér négyzetben.

A Drasilnak mindig is nagy kedvencei voltak az északi (viking) témájú játékok. Napjainkban sokan játszanak a Viking Runes nevű 2021 -ben kiadott játékkal. Vannak, akik kedvelik ezeket az "égből hulló szimbólumos" játékokat, mi inkább a hagyományos orsós videoslotokat részesítjük előnyben ezekkel szemben. Ilyen játékok a Ygg -től a Vikings go Berzerk, vagy a Vikings go Wild például. Ez utóbbi két játék mind megjelenésében, mind a szimbólumaiban nagyon hasonlítanak egymásra, de a játékmenetben vannak eltérések. A Viking Runes egy teljesen más játék, melyben rúnák potyognak. A nagy nyereményeket hajszolók szívesen játszanak ezen a nyerőgépen, mert a maximálisan nyerhető összeg 1,000,000€. Mindenféle platformon működik a játék, és számos böngésző támogatja, valamint meg kell jegyeznünk róla, hogy sok nyelven elérhető, valószínűleg ezen jellemzők is hozzájárulnak népszerűségéhez. A játék megjelenésében nincs semmi extra, egy kőből faragott táblán hullanak a mélybe a szimbólumok, melyeket egy viking harcos őriz. a háttérben láthatóak még kőből faragott szobrok, ill. az éjszakai égbolt csillagokkal. A hó folyamatosan hull a játék alatt. Egy klaszteres játékról van szó, nem hagyományos nyerővonalakkal nyerhetünk, melyben a rúnák kilenc orsón hullanak. A klaszterek azt jelentik, hogy egymást valamilyen formában érintő szimbólumoknak kell összeállnia(egy-egy ilyen fürtnek 6 egyforma szimbólumra van szüksége a nyeréshez). A minimális tét ezen a játékon 0.4 EUR, a maximális pedig 40 EUR. Tétünk 1600x -osát nyerhetjük, a nyertes klaszterek 6-41 azonos rúnát tartalmazhatnak. Ahogy az a hasonló mechanikájú játékoknál lenni szokott, nyertes kaszkád esetén az eltűnik, és új rúnák érkeznek helyettük. Így egy téttel több nyerő kaszkád is kialakulhat. A játék bónuszfunkciókat is tartalmaz, melyek a következőek lehetnek:

  • a nyerő kaszkádok világító wildeket adnak a játéktáblához
  • 5 vagy több kaszkád feloldja az ingyenes körök wildeket, melyek szimbólumokat helyettesítenek és szorzóként is működnek
  • véletlenszerű bónuszok
  • a viking eltávolíthatja az értéktelenebb rúnákat, és megkeverheti a szimbólumokat nagyobb nyeremény érdekében

A játék RTP -je 96.37%
Ez persze nem jelenti azt, hogy pénzünk ekkora részét mindenképp visszaszerezzük legrosszabb esetben is. Egy érdekes példa erre a sokak által (magas RTP-je és alacsony volatilitása miatt) kedvelt Netent szoftvergyártó minden kaszinóban megtalálható játéka a Bloodsuckers. Ez a vámpíros témájú nyerőgép a fentebb említett tulajdonságai miatt a legtöbb online kaszinóban a bónusz kiforgatásához nem használható listán is szerepel. Egy alkalommal kíváncsiságból kipróbáltuk, hogy valóban annyira egyenletes-e a játékmenet, mint ahogy mondják. Nem az volt. Először hamar csináltunk 4 EUR plusszot 0.2 EUR téttel, de onnantól kezdve megállás nélkül csak fogyasztotta bankrollunkat. Már több mint 50 EUR mínusznál jártunk, amikor nem láttuk értelmét tovább erőltetni ezt a játékot, és váltottunk a kaszinó más videoslotjára.

A Yggdrasil viking témájú játékaira visszatérve említettük, hogy számunkra a 2021 -es játékkal összehasonlítva szimpatikusabbak a kaszinók, ill. a gyártó korábbi vikinges játékai. Ezek közé tartozik a 2016 novemberében kiadott videoslot, a Vikings go Berzerk. A játék elődje a 2015 -ben megjelent gép, a Vikings go Wild, azonban a későbbi változatot számos extra funkcióval egészítették ki és ezáltal még szórakoztatóbb lett. Még a korábban említett alacsony volatilitású "vérszívók" nyerőgéphez hasonlítva is kiegyenlítettebb a játék. Ugyan alacsony téttel itt is mínuszba keveredhetünk, de ekkorára összegyűlik a vikingek dühe, és visszatérhetünk az eredeti kerékvágásba. A düh növekedése egy érdekes funkciója a játéknak, amelyet egy barométerszerű mérőeszközön követhetünk. Amikor valamelyik viking nyereményt eredményez mindig növekszik a düh. A korábbi változat LOW-MEDIUM besorolású volt, az utódja a go Berzerk pedig MEDIUM-HIGH, de mégis kedveljük a játékot, melynek RTP -je 96.1%. A nyerővonalak száma 25, és a maximálisan nyerhető összeg 500.000 EUR. A sorok száma 4, a tárcsák száma 5, és csak a balról jobbra irány eredményezhet nyereményt. A szimbólumok 4 viking, melyek közül az egyik lány, valamint négy érme szimbólum. Három, vagy több azonos szimbólumnak kell egy nyerővonalon soerba rendeződnie ahhoz, hogy nyerjünk. Ha valamelyik viking dühmérője megtelik, az berzerk módba lép és jöhetnek a ragadós wildek nagyobb nyereményt eredményezve. Tartalmaz a játék ingyenes pörgetéseket, az ötödik tárcsán megjelenő arany kincseslása pedig rendkívül magas összegű nyereményt eredményezhet számunkra.

Korábban a Sportingbull fogadóirodában többször is részt vettünk a nyerőgépes versenyeken, melyek kitartás néven futottak. Ezek lényege az volt, hogy 30 napon keresztül minden nap legalább 3000 Ft. tétet meg kellett tenni. Adtak 5 jokert, ha kihagynánk 5 napot, és nagy összegű nyereményalapon osztozhattak a "kitartóak". Pár ezer forint mindig jutott belőle. Ezt a játékot általában a Yggdrasil nyerőgépeivel játszottuk, így naponta minimális ingadozással szinten tudtuk tartani a ráfordítást, hogy ne fussunk mínuszba. Akkorába meg pláne ne, hogy még a kitartásért kapott pénz se fedezze. A versenyekben, amelyek nem is igazán versenyek voltak, hanem medencék, leggyakrabban az Orient Express, Wild Robo Factory, vagy Holmes nevű játékokkal vettünk részt.