Simplex Responsive Template

Ingyen pénz otthonról


Ingyen pénz az interneten - Bit-harbor

Az itt bemutatott játék időközben befejeződött! Kár érte, az egyik legjobb ilyen játék volt amíg működött. Most eladó a domain.

A Tipmatrixon korábban beszámoltunk a Garagemoney -ről, és a Kleopatráról, ahol befektetéssel, vagy anélkül lehet ingyen pénzhez jutni. Ha valakinek nem sikerült megbarátkoznia az online kaszinókkal, ezen az oldalon egy újabb oldalt mutatunk be, amelyen szintén lehet ingyen pénzt keresni. A Garagemoneyről, és a Kleopátráról Részletesebb leírás itt olvasható: Garagemoney és Kleopatra Ismertető

A Bit-harbor "ingyen pénzkereset" oldal bemutatása
A Bit harbor nevéről még akik nem tanultak angolul is valószínűleg Pearl Harbor ugrik be, és sejti, hogy hajókkal, ill. kikötővel kapcsolatos oldalról van szó. A Bit részt nem tudni honnan jött, a bitcoinhoz, vagy röviden BTC -hez nincs köze. A kezdőoldalra érve egyértelművé válik, hogy valóban hajókkal, kikötőkkel, tengerekkel, óceánokkal, és természetesen a pénzzel kapcsolatos oldalon vagyunk.

ingyen pénz bit harbor
Biztosan vannak, akik a kép bal oldalán még el tudják olvasni az "ekonomicseszkaja igra" cirill betűs feliratot, vagyis egy gazdasági játékkal állunk szemben. Itt ugyan nem teheneket, vagy csirkéket tudunk vásárolni a megtermelt pénzünkből, hanem hajókat, a játék elve ugyanaz. Csak érdekességként jegyzzük meg, hogy mi ezeket a gazdasági játékokat egyszerűen csak csirkézésnek nevezzük. Ez onnan ered, hogy az első hasonló szisztémájú játék, amelyet kipróbáltunk, a kolhoz volt. Az is szórakoztató volt, már csak a névválasztás miatt is, de ott sokkal nehezebb volt pénzt keresni. Kifizetési pontok, korlátok voltak a játékban, melyek itt nincsenek. A Bit-harbor játékban ha nem befektetést szeretnénk végrehajtani, hanem csak egyszerű pénzkeresésre vágyunk, sokat nem kereshetünk. Minden nap lehet szörfözni (általában 20 mp.-es reklámok), vagy napi bónuszt kapunk, de így be kell érnünk havi néhány rubellel. (1RUB = 4 Ft.) Természetesen ha összegyűjtünk 10 Rubelt megvásárolhatjuk az első hajónkat is. Ez az úgynevezett Arabella, számottevő jövedelmet azonban ez sem fog hozni, a kamatozása 110% 110 napra. Ez egy bankban elég jól hangzana napjainkban, de itt is a befektetésen van a lényeg. Míg az Arabellát 10 RUB.-ért már megvásárolhatjuk, a legértékesebb hajó a "Forward" 30.000 rubelbe kerül, 120.000 Ft.-nak felel meg. Ennek kamatozása a következőképpen alakul: 122.5% 105 nap alatt. Ez azt jelenti kiszámolva hogy, ha jan 1.-én vennénk egy Forwardot, ápr 15.-re a 120.000 Ft-ból 147.000 Ft.-ot csinálnánk. Ez egy bankban, mint korábban említettem jól hangzana, de ez itt az internet, ahol bármi megtörténhet. Milliókat nem érdemes befektetni. Akik "nagyban" csinálják ezt a fajta pénzkeresést diverzifikálják a befektetéseiket, vagyis több hasonló oldalra fizetnek be pénzt, nem mindent egy helyre. Így, ha valamelyik "cég" tönkremegy, a többi profitja fedezi a veszteséget. A Bit-harbor -t az "Eldorado Projektek" működteti, akik több éve szerveznek sikeres gazdasági játékokat.

Hogyan kezdjük az ingyen pénz keresését a Bit-harboron
Regisztráció után (felhasználónévre, jelszóra, és e-mail címre lesz szükség) beléphetünk a fiókunkba. Itt szörfözhetünk "СЕРФИНГ САЙТОВ", és napi bónuszunkat is megszerezhetjük a"ЕЖЕДНЕВНЫЙ БОНУС" menüpontra kattintva, Itt először meg kell nyitnunk valamelyik hirdetést 1 mp.-re, hogy megkaphassuk a bónuszt. Továbbá meg kell említenünk, hogy ez, és a hasonló oldalak elég kedvező áron nyújtanak lehetőséget, reklámozni szeretné weboldalát. Nagyon jó lehetőség az is, ha elfekvőbb oldalon, mint pl. a Garagemoney 2 Rubelért vásárol fizetett linket, amely utána hetekig látható lesz. Ott pl. a 10 utoljára vásárolt link jelenik meg a jobb oldalon, de nem tömeges a vásárlás.

A vásárolható hajók:
a vásárolható hajók
A bal felső sarokban az Arabella, a jobb alsó sarokban pedig a legértékesebb hajó a Forward látható. Mindegyik alatt fel vannak tüntetve az adatok (ár, futamidő, jövedelmezőség) Nem csoda, ha valakinek a hajók elnevezései ismerősen csengenek, mert az Arabella Rafael Sabatini Blood kapitányának fregattja, vagy a Forward Jules Verne Hatteras kapitány kalandjai -ból lehet ismerős.

Payeer pénztárca az egyszerű ki, -és befizetésekhez
A Bit-harboron Payeer és FK wallet használható ki,- és befizetésekhez. A Payeer pénztárca készítése egyszerű, működési elve pedig megegyezik a Skrillel, ezért nem is részletezzük. Amennyiben végeztünk a Payeer regisztrációval, fel is tölthetjük egyenlegünket. Ezt legegyszerűbb bitcoinnal tenni, de más módszerek is vannak. Mind a Payeer, mind pedig az FK wallet "online pénztárcákat" több oldalon is használhatjuk, ezért több szempontból is hasznosak lehetnek. Az alábbi képre kattintva tudunk Payeer pénztárcát készítenünk:

Payeer online pénztárcaA játék első ránézésre bonyolultnak tűnhet, leginkább mert cirill betűs, de néhány perc után már szórakoztatóvá válik. Mi azért szeretjük az ingyen pénzkereset ezen módját, mert szinte semmit sem kell csinálnunk, alvás közben is keresünk. Olyan ez, mint egy bank, csak nagyobb kockázattal, de láttunk már bankokat is csődbe menni. Első alkalommal még lehet fordítót kell használnunk, de utána menni fog oroszul is. A bankoktól eltérően itt szimpatikus, hogy nem hasonlít a szisztéma a hagyományos pénzlekötéshez, naponta, vagy akár 10 percenként szedegethetjük lefelé a megtermelt pénzt. Ha újra befektetnénk, azt a következőképpen tehetjük: "ОБМЕН БАЛАНСА" menüpont alatt beváltjuk a megkeresett pénzt, és "КУПИТЬ КОРАБЛЬ" menüpont alatt megvásároljuk a nekünk tetsző hajót. Ha inkább visszavonnánk a pénzünket, azt a "ЗАКАЗАТЬ ВЫПЛАТУ" menüpontban tehetjük.

A kapitányok

Néhány hasznos tudnivaló 
- Befektetéssel, és befektetés nélkülis kereshetünk pénzt
- Nincs újraindítás a játékban, vagyis a hajók hozzák az előírt kamatot
- Virtuális hajókat vásárolhatunk már 4 Ft.-tól 120.000 Ft.-ig.
- Korlátlan számú hajónk lehet
- Szükséges Payeer, vagy FK Wallet online pénztárcát nyitnunk.
- Figyelemmel kísérhetjük, ahogy egyre több ingyen pénzt keresünk
- Egyszerű navigáció az oldalon
- Egy idő után kamatos kamatot tudunk termelni.
- A bannerre kattintva 1 percen belül neki is kezdhetünk az ingyenpénz keresésének

Az ismertetőben saját tapasztalatainkat osztottuk meg, ha valakinek felkeltette a figyelmét, saját belátása szerint döntsön befektetésről, ezért nem vállalunk felelősséget!