Simplex Responsive Template

Ingyenpénz

Ingyen pénz az interneten

Az ingyen pénz mindenkit foglalkoztat, ha más nem, olyan szinten, hogy jó lenne. A kaszinóbónuszok jók, de kockázatot is jelentenek. Erre még egy cikkünkben sem tértünk ki, de számunkra a minimum téttel kiforgatás módszer a legszimpatikusabb. Erre leginkább a Bgaming Aztec Magic Deluxe video slotot szeretjük használni. Vannak a sportfogadás első befizetési bónuszok, freebetek, és egyéb bónuszok. Ezek sem stabil jövedelmek, pláne ha az egy-két nevesebb fogadóiroda korrekt feltételekkel rendelkező bónuszát már kimerítettük. Ingyen pénz felmérésekből: jó módszer, de ha  valós adatokat adunk meg, általában évente néhány felmérést fogunk kapni, és nem fogjuk elérni a kifizetési minimumot. A forex szintén egy jó módszer, de hozzáértést, tanulást, és figyelmet igényel. -az aggódásról nem is beszélve, mert nem teljesen mi irányítjuk az eseményeket.

Egy bevált "ingyen pénzkereset" módszer, amelyre véletlen bukkantunk
Az  ingyen pénz befektetés nélkül módszereket kutatva találtunk a Garagemoney nevű oldalra. Az oldalon számos módon kereshetünk ingyen pénzt, beleértve a szörfözést is. A megkeresett pénzt bármikor kivehetjük, de virtuális gépkocsikat is vásárolhatunk belőle, melyek azután hónapig keresik számunkra a pénzt. A befektetés körülbelül 100 nap alatt megtérül, ezután még több napig termelnek passzív jövedelmet a járművek. A hasonló oldalak között számos megbízhatatlan (ismertebb nevükön scam) található, de ez egy elég stabil oldal pillanatnyilag. Persze lehet rá mondani, hogy pilótajáték, meg úgy is tönkremegy, stb. -mi is ezen a véleményen voltunk, míg el nem kezdett csorogni a pénz. Vannak hasonló "viszonylag" megbízható oldalak, melyek már évek óta működnek. Meg elvégre is, mivel szeretjük a kaszinókat, és a kockázatot, ennyit bevállalunk. Azért így írjuk, mert járműveket nem csak az ott megkeresett pénzből vásárolhatunk, hanem hajthatunk végre befizetést, ill. befektetést is. Pillanatnyilag számunkra kifizetődőbb, mint egy 100% -os kaszinóbónusz. Az oldal pénzneme orosz rubel, és 10 rubelért már vásárolhatunk egy Ladát. ( 10RUB= 40 Ft.)
 

ingyen pénz online
Hogyan kezdjük az ingyen pénz keresését a GarageMoney -en
Az oldal jelenleg a garagemoney.in domainen működik, de jó ideje nem követjük, így a megbízhatóságáról jelenleg nincs információnk! Egy egyszerű regisztráció után (eléggé anonim, csak egy felhasználónévre, jelszóra, és e-mail címre lesz szükség) beléphetünk a fiókunkba. Ha nem akarunk befizetni, csak egyszerű szörfözéssel kívánunk ingyen pénzt keresni, a jobb oldali menüben választhatjuk ki a "szörfözés" menüpontot. Visszavonást a jobb felső sarokban található linkre kattintva kérhetünk, ami azonnal meg is történik, mert automatikus.
Amennyiben  befektetést szeretnénk végrehajtani, hogy lássuk a pénz szaporodását, a bal oldali "Magazin" vagy "Magazin VIP" menüpontban tudjuk megvásárolni virtuális járműveinket. A VIP járművek bárki számára megvásárolhatóak, nincs Vip rendszer, vagy hasonló, mint az online kaszinókban. Itt a VIP azt jelenti, hogy akciósak a járművek (pl. gyors megtérülési idejűek) A gépkocsik alatt átláthatóan fel vannak tüntetve a megtérülési adatok.

Virtuális járművek

Befizetés a GarageMoney -re, ha befektetést is szeretnénk végezni
Mint említettük befizetni nem szükséges, anélkül is kereshetünk pénzt, és azt bármikor vissza is vonhatjuk. Hogy érdekesebb legyen a dolog érdemes vásárolnunk járműveket, így jóval többet kereshetünk. Befizetést az oldal jobb felső sarkán a "pákupity" menüponton indíthatunk.   Az egyszerű ki, -és befizetésekhez érdemes nyitni egy Payeer számlát, a legtöbben ezt használják. Ebben szerepet játszik az is, hogy nagyon egyszerű nyitni, és használni. A működési elve ugyan az, mint a Skrill, vagy Neteller online pénztárcának. A pénzügyeket FK-wallet segítségével is intézhetjük, ha rendelkezünk ilyennel, és nem akarunk payeert nyitni.

Payeer pénztárca az egyszerű ki, -és befizetésekhez
A  Payeer pénztárca készítése végtelenül egyszerű, ezért nem is részletezzük, adja magát az egész. Amennyiben végeztünk a regisztrációval, fel is tölthetjük egyenlegünket. Ezt legegyszerűbb bitcoinnal tenni, de más módszerek is vannak. 

Payeer online pénztárcaHogyan szerezhetünk még több ingyen pénzt
A GarageMoney -en a működési elvéből kifolyólag jóval több ingyen pénzt is kereshetünk, ha a befektetéseinkből érkező pénzt nem vonjuk vissza  folyamatosan, hanem inkább bővítjük belőle a vállalkozásunkat. Így egy idő után már a kezdeti befektetésünk többszörösével gazdálkodhatunk, és gyarapíthatjuk pénzünket. Mi egy 100 EUR értékű átlagos kaszinóbónusz értékét fektettük be a Garagemoney -en (a kaszinóban is lehet elveszítenénk alapon). Pillanatnyilag ott tartunk, hogy a befektetésünk már bőségesen megtérült, és másodpercenként gyűlik a profit.

a legdrágább autók
 
Összefoglalás 
- Befektetéssel, és befektetés nélkül  is kereshetünk pénzt
- Virtuális járműveket vásárolhatunk, a legolcsóbb 40 Ft.
- 1 Rubel = 4 Ft.
- Folyamatosan figyelemmel kísérhetjük, ahogy egyre több ingyen pénzt keresünk
- Egyszerű navigáció az oldalon
- Valószínűleg nem mostanában fog tönkremenni a GarageMoney
- A bannerre kattintva 1 percen belül neki is kezdhetünk az ingyenpénz keresésének
A Cleopatra ingyen pénzkereset oldal - MEGSZŰNT!
Mint említettük sok oldal létezik, amelyeken a Garagemoney -hez hasonlóan ingyen pénzt kereshetünk. Több hetes keresgélés, kifizetési teszt, és tanulmányozás után a Cleopatra nevű oldalt találtuk még említésre méltónak. Itt a szisztéma az, hogy 4 hónapra 20% kamatot ad a befektetőknek, nincsenek szezonok, újraindítások, kifizetési korlátozások, stb. Az oldal 2 éve működik zökkenőmentesen, ugyanennek a csoportnak más oldalai is vannak, amelyek már ennél is régebb óta működnek. Az oldal hátránya, hogy csak orosz nyelven érhető el, de könnyen átlátható menüpontokkal rendelkezik, és Google fordítóval is használható. Lentebb képes útmutatót is készítettünk az oldalról. A lényeg a következő. Befektetünk 100 Rubelt, és 4 hónapon át 1 rubelt kapunk minden nap, vagyis összesen 120 Rubel lesz a záróegyenlegünk. A megkeresett pénz bármikor kivehető, akár minden nap. Az online pénzkereset ezen módja Magyarországon nincs elterjedve, pedig egy végtelenül szórakoztató módszer, ráadásul semmit sem kell tennünk, csak szedni lefelé a pénzt. Az online kaszinókhoz hasonlóan itt is  van kockázat, ez itt abban nyilvánul meg, hogy elméletileg bármikor bezárhat az oldal, ezért milliós nagyságrendű beruházást nem érdemes tennünk. A Cleopatra viszonylag régóta működik, minden esetre  ez biztató jel.  A legjobb az egészben az, hogy keresetünket újra befektethetjük, így kamatos kamathoz fogunk jutni. A "reinvest" funkció használata is bónuszt is nyújt.

ingyen pénzkereset online
A Cleopatra a GarageMoney -hez hasonlóan alapvetően egy befektetési oldal, részben szórakoztatási céllal. 

A Cleopatra menüpontjai:
 

Cleopatra menü
A ki, -és befizetésekhez ajánlott Payeer online pénztárcát használnunk, ezt fentebb a Payeer logóra kattintva megtehetjük. Az online pénzkeresés ezen módjai kevésbé ismertek, ezért elsőre talán bonyolultnak is tűnhetnek, de néhány perc alatt elsajátíthatjuk az oldalak használatát, utána mehetünk a tengerpartra nyaralni, az idő nekünk termeli az ingyenes jövedelmet. Az online kaszinókba általában 100 Eurót szoktunk befizetni az üdvözlőbónuszok, és ingyen pörgetések maximális kihasználása érdekében. Hogy azután ezeknek a pénzeknek mi lesz a sorsa előre nem tudhatjuk, ezeken az oldalakon viszont egy ugyanakkora befizetéssel stabil, és jónak mondható összeget keresünk. Nevezhetjük a módszert pénzkeresés otthon egyszerűen módszernek, de ez nem teljesen találó, mert itt még dolgoznunk sem kell, értsünk ezalatt bármit is.


Néhány jó tanács mindenkinek, aki kipróbálja az oldalakat: szörfözéskor sok hasonló szisztémájú oldalt fogunk majd látni, gyakran irreális akár napi 150% -kamatot nyújtókat is, -ezeket gyorsan felejtsük el. Akkor inkább online kaszinót keressünk. Továbbá tartsuk szem előtt, hogy mint említettük, ezek az oldalak részben szórakoztatási célúak, de jól is lehet belőlük profitálni.
A fentiekhez hasonló volt a Bit-harbor játék, amely azóta sajnos a Cleopátrához hasonlóan szintén megszűnt. Abban a játékban hajókat lehetett "vásárolni" amelyek a lejártukkor szintén hoztak néhány százalék kamatot. Ezeknek a játékoknak sajnos van valamekkora kockázata, mert egy idő után a nagy részük megszűnik. Ha ekkorára termelünk ki valamekkora kamatot örülhetünk neki, de sokan nem az elején szállnak be és veszteséggel zárnak. A Bit-harbor játékról részletesebb leírás olvasható ide kattintva.  

Az ismertetőkben a saját tapasztalatainkat osztottuk meg, ha valakinek felkeltette a figyelmét, saját belátása szerint döntsön befektetésről, ezért nem vállalunk felelősséget!